Accessoires

Minli Caravanworld beschikt over een uitgebreid assortiment aan caravan en campeer accessoires, denk hierbij aan Cejebo, Specialmirror, Disselsloten, Movers, Airco's, Thetford chemicalien en veel meer. Waar nodig beschikt Minli Caravanworld over een moderne werkplaats zodat uw accessoires zo snel mogelijk geplaatst kunnen worden door ons team.
Hieronder een kleine selectie van de bekende merken die wij aanbieden.


Specialmirror

Specialmirror levert innovatieve en kwalitatief hoge caravanspiegels.


Thetford

Thetford staat al meer dan 40 jaar garant voor zorgeloze vakanties. Zij zijn niet voor niets wereldwijd de marktleider in mobiele sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletadditieven. Desondanks hebben ze niet stilgezeten. Ze zijn voortdurend bezig met ontwikkelingen, middels interne innovaties en overnames. Interne deskundigheid is hun eerste zorg.


Truma

Bijna iedere kampeerfanaat in Europa kent het merk Truma. Want reeds vanaf de oprichting in 1949 door Philipp Kreis bieden zij de meest comfortabele toebehoren voor campers en caravans aan. Al in 1961 hebben zij de ‘eerste officieel erkende caravanverwarming’ ontwikkeld en kamperen in de winter voor het eerst mogelijk gemaakt.


123 Products

G23 Products is opgericht op 7 juli 1988 en richtte zich op de niche markt van de caravans en campers, dit om het welbekende probleem: ‘zwarte strepen’. Na een periode van flinke ontwikkelingen waren wij in staat om de strepen, zonder schade aan de lak, te verwijderen. De 123 producten zijn altijd, waar nodig en mogelijk, in samenwerking gedaan met fabrikanten van de onderdelen of beplating.