Voortenten

Minli Caravanworld is leverancier van verschillende merken voortenten, klik op het merk om meer informatie, of kom langs voor een deskundig advies op maat en een lekker kopje koffie!


Doréma

Doréma is sinds 1987, al bijna 30 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.


Walker

Walker is het topmerk van weleer; door jarenlange traditie, ervaring en innovatie maakt Walker unieke, hoogwaardige voortenten en luifels, voorzonluifels, speciale voortenten, wintertenten en deeltenten met een goede pasvorm voor jarenlang zorgeloos kampeerplezier!


Brand

U zult met ons tot de conclusie komen dat een voortent een centrale plaats inneemt tijdens uw vakantie. Daarnaast zijn er ook tal redenen niet zómaar een voortent te kopen. Brand Voortenten is een merk dat tegemoetkomt aan die kwaliteitseisen en gebruiksgemak die er voor zorgt dat u kiest voor een stoere, robuuste en duurzame kampeeroplossing.


Gerjak

Gerjak is een begrip als het gaat om voortenten en voortentluifels en staat bekend om zijn goede kwaliteit, service en scherpe prijzen.Gerjak staat ook voor innovatie. Naast de voor de hand liggende producten van een voortenten producent wil Gerjak graag meer bieden zoals de inmiddels bijzonder populaire serre luifel.


Isabella

Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste details waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het leven van de kampeerder veraangenamen. Sterke en duurzame materialen, moderne designs en een exclusieve afwerking zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tijd in uw vakantiewoonkamer.


Thule

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.


Herzog

Herzog voortenten zorgen ieder jaar voor een nieuwe maatstaf voor de beginnende kampeerder en voor de professionele kampeerder. Met het huidige programma kunnen zij u een juiste tent bieden voor alle soorten vakanties.