Dethleffs Aero 470 FR

Nieuw!


MerkDethleffs
TypeAero 470 FR
Bouwjaar2021
Omschrijving

Laat u verrassen – wij presenteren u de nieuwe AERO

Aero Navi

De nieuwe design-serie Aero is ontworpen voor jonge en voor jong gebleven kampeerders en biedt als verjaardagscadeau een aantrekkelijk 90-jarig jubileumpakket met uitgebreide uitrusting. In 1931 bedacht de Duitse Allgäu fabrikant van skistokken de eerste caravan in Duitsland, uit liefde voor zijn vrouw, hij wilde zijn gezin om hem heen tijdens lange zakenreizen. Dus viert Dethleffs komend jaar haar 90-jarig jubileum en presenteert zij een gloednieuwe modellenlijn. Het nieuwe familielid heet ´Aero´, een naam die bekend zal klinken voor de echte Dethleffs-fans, omdat deze serie al eerder bij Dethleffs verkrijgbaar was. Het staat voor betrouwbaarheid, solide kwaliteit, made in Germany én voor een ongewoon modern design. Deze designgerichte caravan van hoge kwaliteit, die primair gericht is op een jongere, prijsbewuste caravan-doelgroep, die absoluut geen individuele uitrusting willen missen. Naast de prijs-kwaliteitverhouding en het uitzonderlijke ontwerp, is dit een van de grootste troeven van de Aero. Overigens, voor winterkampeerders is er optioneel het Wintercomfort pakket, waarmee u de Aero volledig winterbestendig kan maken.

PLUSPUNTEN

  • Tot in de puntjes uitgerust dankzij het standaard '90 Years' jubileumpakket met o.a. een 70 cm brede toegangsdeur met raam, 17 inch aluminium velgen, warmwatervoorziening en nog veel meer.
  • Gewoon om verliefd om te worden: trendy lifestyle voor iedereen die van modern houdt
  • Uitgekiende indelingsmogelijkheden voldoen aan elke woonwens
  • Klaar voor het winterkamperen – met het Dethleffs wintercomfortpakket (optioneel)
  • Beschermd tegen grillige weersomstandigheden: het dak, voor- en achterzijde zijn gemaakt van hagelbestendig GFK materiaal

Het luchtige designconcept van de AERO met zijn afgeronde kanten en lichte, vrolijke kleuren in Scandic Look hebben mij als ontwerpster onmiddellijk overtuigd. Standaard komen er bij het jubileumpakket '90 jaar' nog veel extra's bovenop.

Prijs
Excl. Rijklaarmaken
€ 20.990,-
Ik heb interesse Bel mij terug Financieringsmogelijkheden