Voortenten

Minli Caravanworld is leverancier van verschillende merken voortenten, klik op het merk om meer informatie, of kom langs voor een deskundig advies op maat en een lekker kopje koffie!


Fortex

Fortex Caravanvoortenten is een familiebedrijf en maakt sinds 1976 op maat gemaakte voortenten voor alle caravans. Vanaf 2003 heeft Fortex de “Fortex Aronde” op de markt gebracht. Deze innovatieve voortenten zijn niet alleen uniek van vorm, maar zijn ook van hoogwaardige kwaliteit.

Meer informatie


Doréma

Doréma is sinds 1987, al bijna 30 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.


Thule

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.


Herzog

Herzog voortenten zorgen ieder jaar voor een nieuwe maatstaf voor de beginnende kampeerder en voor de professionele kampeerder. Met het huidige programma kunnen zij u een juiste tent bieden voor alle soorten vakanties.


Polaris

De ideeën voor de slimme innovaties van de Polaris voortenten zijn niet bedacht vanachter een bureau, maar in de praktijk, want het team van Polaris Outdoor bestaat uit enthousiaste kampeerders; de een kampeert al met een tent sinds zijn vroege jeugd, de ander probeert er zoveel mogelijk op uit te gaan met zijn camper en weer een ander verkent op de fiets met een klein tentje op de bagagedrager alle uithoeken van de wereld. Samen hebben ze inmiddels meer dan 30 jaar kampeerervaring!