Aronde Luifel

De Aronde luifel is door de ronde vormgeving beter bestand tegen de weersinvloeden dan traditionele modellen. Denk dan aan een betere afloop van water (naar voren en naar de zijkanten) en minder windgevoeligheid door de ronde vorm. De ronde vorm wordt mogelijk gemaakt door een 28mm aluminium frame met Powergrips. Dit frame is licht in gewicht en toch sterk. De Aronde luifel heeft een exclusieve vormgeving. Door middel van een boogstok en slechts enkele dakstangen is de luifel eenvoudig op te zetten. De bevestiging aan de caravan van de dakstangen gebeurt met behulp van de standaard meegeleverde Fix-on blokken. Bij hefdakcaravans wordt er een tweede boogstok aan de caravanzijde geplaatst waardoor de luifel meer stahoogte krijgt en een goede waterafloop. Door deze bouwwijze wordt de luifel zelfs hoger en breder dan de caravan. De twee zijkantpanelen van de Aronde luifel kunnen gemakkelijk worden uitgeritst. Bovenaan de zijwanden zijn aan de voorzijde standaard twee stormbandvoorzieningen geïntegreerd (bij de hefdakmodellen zijn dit er vier; twee voor én twee achter). Uiteraard levereren wij bij de Aronde luifel een tochtstrook en wielfap op maat.

Aronde Voortent

De Aronde voortent is de perfecte combinatie van opzetgemak en stormvastheid. De schuin geplaatste voorwand en ronde zijkanten zorgen voor een aërodynamische vorm en de geïntegreerde stormbanden aan de zijkanten zorgen ervoor dat de voortent ook onder slechte omstandigheden moeiteloos blijft staan. De Aronde voortent heeft een uitritsbare voorwand en is hierdoor ook als luifel te gebruiken. De voorwand kan in twee delen worden uitgeritst, waardoor het mogelijk is om een gedeelte open te laten. U hebt de keus hoe de voorkantindeling gemaakt moet worden. U kunt kiezen voor 1 deur (links of rechts) en de rest ramen óf twee deuren met twee ramen (symmetrisch). De twee schuin naar voren geplaatste punten en de standaard meegeleverde stormbanden zorgen voor extra stabiliteit. De voorwand is in twee delen uitritsbaar. Deze voorwand wordt net als de twee voorpunten schuin naar voren geplaatst voor extra stabiliteit.

Aronde Voortent met Petluifel

De petluifel beschermt de ventilatie-openingen en ingang tegen de weersinvloeden. U kunt bij ons kiezen uit een petluifel van 85 cm of 110 cm diep. De voortent is ook zonder de petluifel te plaatsen, doordat deze afritsbaar is gemaakt. Wanneer u ook de voorwanden weglaat dan is dit model als luifel te gebruiken. De twee schuin naar voren geplaatste punten en de standaard meegeleverde stormbanden zorgen voor extra stabiliteit. De voorwand is in twee delen uitritsbaar. Deze voorwand wordt net als de twee voorpunten schuin naar voren geplaatst voor extra stabiliteit. U kunt kiezen hoe de voorkantindeling gemaakt moet worden. U kunt kiezen voor 1 deur (links of rechts) en de rest ramen óf twee deuren met twee ramen (symmetrisch) Een middenstaander wordt meegeleverd voor het ondersteunen van de boog bij het afspannen van de voorwand. Gebruikt u alleen de luifel dan is deze niet nodig.

Aronde Combi of Combi Plus

De Aronde Combi en Combi Plus zijn zeer geschikt voor seizoenkampeerders of kampeerders die veel leefruimte wensen. De Aronde Combi heeft een petluifel van 85 cm of 110 cm én een luifel van 230 cm diep. Deze kunnen bij de Combi alleen afzondelijk van elkaar worden gebruikt. Hierbij krijgt u een boogstok die voor de petluifel óf de luifel gebruikt kan worden. Bij de Combi plus zijn de petluifel en extra luifel wel tegelijk te gebruiken. De Aronde Combi Plus is door middel van ritsen modulair op te bouwen. In een handomdraai maakt u van de luifel een voortent, een voortent met petluifel, een voortent met luifel of zelfs een voortent met petluifel én luifel! Bij het plaatsen van de luifel aan de petluifel wordt een extra boogstok gebruikt. De Combi plus heeft een totaaldiepte van 555 cm of 580 cm. De zijwanden van de luifel zijn bij beide modellen uitritsbaar.

Extra Informatie

Alle voortenten kunnen bij bestelling voorzien worden van een kuipzeil op maat. Het kuipzeil wordt met klittenband bevestigd aan de voortent. Wanneer u kiest voor een kuipzeil dan betekent dit dat de slikranden afneembaar gemaakt worden.

Het is mogelijk om in onze voortenten en luifels een ledverlichting te verwerken. Deze ledverlichting wordt geïntegreerd in de tunnel van de boogstok. Met behulp van een dimmer kan de ledstrip bediend worden.

Om meer ruimte te creëren of een extra slaapgelegenheid, is het mogelijk een uitbouw te bestellen. Deze uitbouw is leverbaar bij elk model voortent (boogstok-principe) in ons assortiment. De Circum-, of Ventana modellen zijn het beste te combineren met een uitbouw, omdat de toegang tot de uitbouw bij deze modellen groter is. De uitbouw is 230 x 120cm. Voor de uitbouw is ook een binnentent beschikbaar.

Het is ook mogelijk om de slikranden dubbel uit te voeren, dan ligt er één slikrand naar binnen en een slikrand naar buiten. Dit is met name prettig wanneer er ook in het voor- en naseizoen gekampeerd wordt.

Om bij warm weer extra te kunnen ventileren kunt u met behulp van een veranda-stangenset één voorkantdeel half open laten hangen. De stangenset bestaat uit een extra ondersteuningsstang en een stang die horizontaal geplaatst wordt. Het tentdoek rust dan op de horizontale stang, hiermee worden de ritsen ontlast.

Omdat wij maatwerk leveren zijn er nog verschillende mogelijkheden om de voortent te personaliseren. U kunt de voortent of luifel bestellen in de lichtgrijze of donkergrijze hoofdkleur en u kunt langs het dak en de afhangende strook aan de voorkant een accentkleur laten aanbrengen (lees hierover meer op de pagina: ’kleuren’). Ook kunt u bij de Fortex Aronde en de Circum voortenten kiezen hoe de voorkantindeling gemaakt moet worden. U kunt kiezen voor 1 deur (links of rechts) en de rest ramen óf twee deuren met twee ramen (symmetrisch). De voorkant in onze voortenten wordt standaard in twee delen uitritsbaar gemaakt. Ook i.c.m met een eventuele afritsbare petluifel of luifel is de voortent altijd terug te bouwen tot een luifel. Wat slikranden betreft heeft u de keuze uit:
1 vastgenaaide naar binnen liggende slikranden
2 afneembare naar binnen liggende slikranden.

De afneembare slikranden worden bevestigd met klittenband. Een tochtstrook en wielflap worden standaard, op maat gemaakt, bijgeleverd. Hierbij wordt ook rekening gehouden met bijv. een verlaagde instap of de positie van serviceluiken.

Bij al onze modellen worden de stormbandvoorzieningen geintegreerd in het doek. Wij leveren hierbij uiteraard de benodigde stormbanden. Daarnaast krijgt u van ons ook een set stormharingen en afspanrubbers.

Wij leveren bij al onze modellen een set tentharingen waarbij u kunt kiezen tussen kunststofharingen of rotspennen. Het is afhankelijk van de ondergrond welk soort tentharing het meest geschikt is om te gebruiken; voor de zand-/kleigrond kunststofharingen, voor harde ondergronden rotspennen.