Circum Luifel

De Circum luifel is eenvoudig op te bouwen door middel van 1 boogstok en 3 of 5 dakstangen. Luifels met een omloopmaat tot 950 cm worden voorzien van 3 dakstangen, vanaf 950 cm wordt de luifel geleverd met 5 dakstangen. De ronde vorm zorgt voor een perfecte waterafloop en een aërodynamische vormgeving. De zijwanden zijn voorzien van grote ramen met klepafdichtingen aan de buitenzijde die omhoog opgerold kunnen worden. De zijpanelen zijn ook uitritsbaar zodat u de luifel ook als dakluifel kunt gebruiken. De driehoekige voorpunten zijn bij de luifel voorzien van raamfolie, voor een beter zicht naar buiten. De luifel is aan de voorzijde voorzien van twee geïntegreerde stormbandvoorzieningen. Bij de luifel voor hefdakcaravans zijn dit er vier (twee voor en twee achter). Tentharingen, tochtstrook en wielflap op maat, fix-on blokken en stormbanden worden standaard meegeleverd.

Circum Voortent

Voor de kampeerder die de mogelijkheid wil om de luifel dicht te maken is de Circum voortent de perfecte combinatie. De voorwand is in twee delen uit te ritsen waardoor dit model als luifel te gebruiken is. De indeling van de voorwand kunt u zelf bepalen, 1 deur links óf 1 deur rechts of twee deuren in de voorwand (symmetrisch). De punten aan de voorzijde van de tent links en rechts worden standaard voorzien van ventilatiegaas met afsluitkleppen.

Circum Voortent met Petluifel

De Circum voortent met petluifel is ontwikkeld voor de allround-kampeerder. Door de afritsbare petluifel en de uitritsbare wanden is deze voortent ook voor korte vakanties te gebruiken als dakluifel of als luifel met zijwanden. Wilt u toch meer bescherming tegen de elementen? De Circum kan makkelijk afgesloten worden door de voor- en/of zijwanden in te ritsen. De Circum voortent met petluifel is ook uitermate geschikt om er een heel seizoen mee te kamperen. Door de petluifel van 85 cm of 110 cm diep geeft de voortent de ultieme bescherming tegen regen. Ventileren blijft door deze petluifel altijd mogelijk door middel van de twee grote driehoekige-ventilatiepunten in de voorkant.

Circum Combi of Combi Plus

Deze volwaardige seizoenstenten zijn van alle markten thuis. Voor een heel seizoen kamperen, vakanties of een weekendje weg; u kunt kiezen welke onderdelen u opbouwt. De zijwanden van de voortent zijn uitritsbaar om bij warme omstandigheden beter te kunnen ventileren. De luifel is ook zonder de zijwanden te gebruiken. De Circum Combi heeft een petluifel van 85cm of 110 cm en een luifel van 230 cm diep. Deze kunnen bij de Combi alleen afzondelijk van elkaar worden gebruikt. Hierbij krijgt u één boogstok die voor de petluifel óf de luifel gebruikt kan worden. De Circum Combi plus is door middel van ritsen modulair op te bouwen. In een handomdraai maakt u van de luifel een voortent, een voortent met petluifel/luifel of een voortent met petluifel én luifel. Bij het plaatsen van de luifel aan de petluifel wordt een extra boogstok gebruikt.