Ventana Luifel

De Ventana luifel is voorzien van grote uitritsbare zijwanden met kleppen áchter de ramen. Deze luifel wordt opgebouwd met een stevige boogstok en drie tot vijf dakstangen. Luifels met een omloopmaat tot 950 cm worden voorzien van 3 dakstangen, vanaf 950 cm wordt de luifel geleverd met 5 dakstangen. Deze dakstangen kunnen, met de standaard meegeleverde fix- on blokken, aan de caravan worden bevestigd. De driehoekige voorpunten zorgen voor meer stevigheid en bieden enigzins bescherming tegen de wind. Bovenaan de zijwanden zijn aan de voorzijde standaard twee stormbandvoorzieningen geïntegreerd (bij hefdakcaravans ook nog twee aan de achterzijde). De standaard bijgeleverde stormbanden zijn eenvoudig middels een clip aan deze voorzieningen te bevestigen. Uiteraard levereren wij bij de Ventana luifel een tochtstrook en wielfap op maat.

Ventana Voortent

De voorwand wordt in twee delen in de luifel geritst. De ritsen zijn zo gepositioneerd dat één deel van de voorwand ook als ‘veranda’ gehangen kan worden. Het advies hierbij is om een veranda-stangenset te bestellen, dit om de ritsen te ontlasten. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen om slechts één van de twee voorkantdelen te plaatsen. Achter de ramen van de voorwand zijn oprolbare kleppen gemonteerd die d.m.v. een rits gesloten kunnen worden.

Ventana Voortent met Petluifel

De aanritsbare petluifel van 110 cm zorgt voor een droge inloop en de driehoekige ventilatiepanelen blijven beschermd tijdens regen. Uiteraard zijn de ventilatiepunten d.m.v. een stoffen klep met rits te sluiten wanneer ventilatie in de voortent niet gewenst is. De petluifel is aan beide zijkanten, aan de voorzijde voorzien van twee stormbandvoorzieningen. De stormbanden kunnen d.m.v een clip eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden. Voor de opbouw van de petluifel is een tweede boogstok nodig om de ronde vorm van de basistent door te bouwen. Door het boogstok-principe en een eenvoudige oog- haakverbinding om de petluifelstangen aan het basisframe te bevestigen, is het opbouwen zeer eenvoudig.

Ventana Combi of Combi Plus

De Ventana Combi of Combi Plus is zeer geschikt voor seizoenkampeerders of kampeerders die veel leefruimte wensen. De Ventana Combi heeft een petluifel van 110 cm en een luifel van 230 cm diep. Deze kunnen bij de Combi alleen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt. Hierbij krijgt u een boogstok die voor zowel de petluifel óf de luifel gebruikt kan worden. Bij de Combi plus zijn de petluifel en extra luifel wel tegelijk te gebruiken. De petluifel wordt voorzien van een extra rits aan de voorzijde en de luifel krijgt een extra boogstok. De Ventana Combi plus heeft een totaaldiepte van 580 cm. De zijwanden van de luifel zijn bij beide modellen uitritsbaar.